Winkel / bedrijfsruimte verbouw

Een nieuwe bedrijfsruimte, kantoor of winkel kunt u helemaal inrichten naar uw wensen. Van afwerking tot inrichting zullen wij op ons nemen. Belangrijk is natuurlijk dat uw vakgebied tot uitstraling komt richting uw klant.
Samen met elkaar zullen we uw plannen bespreken. Met behulp van onze tekenvaardigheden kunnen wij uw bedrijfsruimte, kantoor of winkel op papier al inrichten naar uw wensen. Door het weergeven van bekende onderdelen op papier krijgt u al een beter beeld van de toekomstige indeling. Door het voortraject met u te bespreken en door te nemen kunnen we de faalkosten verminderen tot wegnemen.

Mijn winkel is al in gebruik, maar toch wil ik iets verbouwen zonder te veel overlast.

Natuurlijk komt het voor dat uw winkel geopend is, maar toch mist u ruimte of een betere inrichting van de winkel. Samen met u stellen we een plan op om de verbouwing zonder overlast te laten verlopen. U klanten en medewerkers zullen dan minimale overlast ondervinden van onze werkzaamheden. Dat geldt natuurlijk ook voor een kantoor.
Een belangrijk aspect wat wij in acht nemen is communiceren. Door duidelijk en op tijd te communiceren met u en uw medewerkers kunnen we de stand van zaken bespreken en eventuele wijzigingen in planningen doorvoeren. Want wie kent de winkel nu beter dan u en uw medewerkers.